Alumni als gastdocent

Geplaatst op 29/01/2015

In januari 2015 zijn 7 alumni getraind om terug te komen op de weekendschool als gastdocent. IMC Weekendschool is hier super trots op. Wij zien onze oud-leerlingen als de beste gastdocenten en rolmodellen voor de jongere generaties. 

Tijdens de training ontwerpen de alumni vanuit hun eigen vak (of studie) of vanuit hun passie een les of een les onderdeel. Dat is nog niet altijd makkelijk! Hoe maak je bijvoorbeeld een les over het verbinden van mensen, of over klantvriendelijkheid? Hoe leg je aan leerlingen van 11 jaar uit wat accountancy is? De 7 alumni zijn er hard mee aan de slag gegaan. Ze hebben een memoriespel over FFL bedacht, een rollenspel om te leren wanneer je klantvriendelijk bent, een fotografie opdracht over kunst en verbeelding, een kennismaking met wetenschap doormiddel van proefjes.

Binnenkort staan ze voor de klas op èèn van de 10 IMC Weekendscholen!