Talent Branding

Geplaatst op 13/11/2014

Zondag 9 november hebben 6 alumni deelgenomen aan de training Talent Branding bij Ormit in de Bilt. Aan de hand van verschillende oefeningen hebben zij ervaren wat hun eigen unieke talenten zijn en waar zij deze voor kunnen gebruiken. We hebben naar onszelf gekeken, maar ook naar anderen. Een hele positieve training waarbij iedereen aan het einde van de dag zijn eigen gemaakte samenvatting mee naar huis mocht nemen.

 

Zondag was een hele leuke dag! Ik had het anders verwacht, maar dit was super leuk.
Mijn neefje en ik reisde naar Utrecht. We gingen naar Ormit. We hebben hele leuke kaart spellen gedaan, interviewen; waar ben jij zo trots op. En we hebben allemaal positieve dingen op een plaat gezet. Ik heb de plaat nu boven mijn bureau en als ik huiswerk maak dan kijk ik er altijd naar en denk ik terug aan hoe het een leuke dag was. - Sanjana - Den Haag

 

Ik vond het leuk dat we niet alleen maar moesten luisteren maar ook een beetje actief bezig waren en dat we soort van herinnering mee konden nemen(onze blaadje met eigenschappen erop) en de plek waar het gedaan werd was ook erg mooi!  - Faidatu - Tilburg