Training begeleider worden

Geplaatst op 31/10/2014

Zondag 26 oktober heeft oud-leerling Stacey Krom de training 'begeleider worden op de weekendschool gegeven! Een training vol informatie over 'goede' en 'slechte' begeleiders, moeilijke en leuke situaties in de klas en over hoe je jezelf het beste kan presenteren.

Alumna Hajar Chahri loopt momenteel stage op weekendschool Amsterdam Noord en heeft veel aan de training gehad:

"Ik heb meegedaan aan de training "Begeleiden in de klas". Het was een leuke en leerzame training. Het leukste vond ik het rollenspel. We deden echt na hoe het eigenlijk in de klas gaat. Ik heb geleerd hoe ik een grote groep aanspreek en hoe je het beste kan begeleiden in de klas."

Wil jij ook trainer worden voor de weekendschool? Of meedoen aan de training? Laat het ons weten!!