Future For Life Tilburg klaar voor schooljaar 2014-2015!

Geplaatst op 16/10/2014

Na een rustige zomer, draait Future For Life in Tilburg inmiddels weer op volle touren!

In september was de eerste bijeenkomst van de vestigingsraad. Dit jaar waren er weer verschillende nieuwe alumni die zich hebben aangemeld. Hierdoor hebben we nu een super groep, van maar liefst TIEN alumni, die zich actief gaan inzetten voor de vestigingsraad. Onder deze tien alumni, valt ook de voorzitter van de vestigingsraad: alumna Eri-Ann. Onder leiding van deze ervaren dame, gaat het helemaal goed komen met alle mooie plannen die de vestigingsraad voor dit jaar op de planning heeft staan. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Daarnaast gaat ook de JongerenAdviesRaad op 29 oktober a.s. van start. Dit jaar zijn er uit de vele aanmeldingen, 11 alumni geselecteerd om deel te nemen aan de JAR. De selectie bestond uit het schrijven van een motivatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek met Gemeente Tilburg & Future For Life coordinator Maaike. Spannend, maar de alumni hebben zichzelf knap gepresenteerd. We hebben er alle vertrouwen in dat deze groep een goed onderzoek gaat doen en uiteindelijk een origineel en passend advies kan geven aan de opdrachtgever.

Ook al op de Tilburgse agenda voor dit jaar:
- 19 november: training voor alumni als begeleider
- 23 november: Masterclass Journalistiek
- Winter: FEEST voor alle Tilburgse alumni
- Febr/Maart: Masterclass Horeca
- Voorjaar: uitwisseling met alumni andere vestiging(en)

Kortom: 2014-2015 gaat weer een heel mooi jaar worden bij FFL!