Geslaagde vestigingsreunie in Tilburg

Geplaatst op 05/06/2014

Na de goede voorbereidingen van de vestigingsraad was het afgelopen vrijdag 30 mei eindelijk zo ver: FEEST voor alle alumni van de vestiging Tilburg. De vestigingsraad organiseerde een vestigingsreünie. Het eerste uur was speciaal voor de alumni van de laatste lichting, van meneer Robbert en meneer Bob. Hierna waren alle andere alumni welkom. Het was spannend; hoe veel alumni zouden er komen mee feesten? Lees hier een enthousiast verslagje van vestigingsraadlid Hajar en geniet (na)!


Vrijdag 30 mei hadden we een reünie georganiseerd voor alle oud-leerlingen van de Weekendschool. Het organiseren van de reünie was al leuk, de reünie zelf was SUPER! Het was hartstikke gezellig. Met z'n alle een leuk spel spelen, dansen en natuurlijk elkaar bijpraten! We dachten dat er ongeveer rond de 20 oud-leerlingen kwamen, maar nee, meer dan 40 oud-leerlingen waren gekomen! Ik heb na de reünie ook veel oud-leerlingen gesproken en die vonden het ook erg gezellig! Kortom het was zeer succesvol en we hebben er allemaal van genoten!
Groetjes,
Hajar