Oud leerling Hajar Chahri loopt stage in Amsterdam Noord!

Geplaatst op 16/04/2014

Hoi!

Ik ben Hajar Chahri, ik ben een oud-leerling uit Amsterdam Noord en ik zit ook in de vestigingsraad. Ik loop voor 2 weken stage in Amsterdam Noord. Ik heb geholpen met de voorbereidingen voor de diploma uitreiking voor de klas van juf Jotte. Ook was ik bij de laatste les van het vak muziek bij juf Eleni in de klas. Ik vond het leuk om mee te helpen want vroeger  kreeg ik les en nu mag ik helpen bij een les. De les ging heel goed.  Ze gingen het volgende feest plannen dus ik moest heel goed opletten om een van die ideeën te kiezen. Nu ben ik bezig om de reünie te plannen voor alle oud-leerlingen uit Amsterdam Noord. Ik vind dit een hele leerzame  en leuken stage. Ik leer hoe ze een zondag plannnen en hoe het allemaal gaat in een grote organisatie.

Groet,

 

Hajar Chahri