Future For Life Amsterdam dag groot succes!

Geplaatst op 03/02/2014

Noord, West, Zuid Oost.  Op zondag 12 januari zochten alle derde jaars leerlingen van deze IMC Weekendschool vestigingen elkaar op in het Bredero College in Amsterdam Noord.

Vanaf april 2014 behoren deze leerlingen ook tot het grote landelijke  Future For Life netwerk van oud leerlingen,  partners en gastdocenten. Tijdens deze dag konden ze daar al een beetje van proeven!

De dag bestond uit een inspirerend programma. Verschillende workshops werden gevolgd zoals organiseren , netwerken, debatteren, theatersport en dans.

De vestigingsraadsleden uit Noord, West en Zuid Oost hebben laten zien  hoe je als oud leerling betrokken kan blijven bij de weekendschool, jezelf kan blijven ontwikkelen en ook als gastdocent terug kan komen. Zij gaven namelijk een groot deel van de workshops en hielpen tijdens de dag zelf met de organisatie!

Ook de Landelijke  Alumniraad was aanwezig en speelde een belangrijke  rol als  gastdocent/begeleider en organisator.

Oprichtster van IMC Weekendschool, Heleen Terwijn, sprak de leerlingen  toe en vond het bijzonder om bij de eerste FFL  Amsterdam dag aanwezig te kunnen zijn.

Donatello Piras, veelgevraagd presentator en dagvoorzitter, presenteerde de dag en zorgde voor een goeie dosis energie!

Een super dag met veel ontmoetingen. De deze derde jaars leerlingen zijn er klaar voor om in april aan te sluiten bij Future For Life!

Quote Nassim Boulehoual

Oud leerling en lid Vestigingsraad Amsterdam Noord:

‘De vr leden van West, Zuid Oost en Noord waren er en alle 3e jaars leerlingen. Mijn taak was om als begeleider bij de workshop organiseren te zijn. Ik vond het erg leuk om te doen en ik vind dat dit volgend jaar weer georganiseerd moet worden, maar dan nog groter!’