Vestigingsraad Amsterdam Noord organiseert einde jaars Horror Feest!

Geplaatst op 18/12/2013

Hoi! Mijn naam is Busra Acikgöz, lid van de Vestigingsraad in Amsterdam Noord. Ik vond het een heel leuk feestje!!! Het thema was Horror. Omdat het op vrijdag de 13e was, vonden we het als Vestigingsraad een passend thema. Er waren veel mensen verkleed gekomen. Ik zag zombies, enge maskers, katten en zelfs kinderen verkleed als de duivel! We hadden gezegd tegen de leerlingen dat ze de dans van Thriller van Micheal Jackson moesten oefenen. Er waren veel kinderen die meedansten toen we met dit nummer het feest eindigden! We hebben goed samengewerkt met de Vestigingsraad. Er was een goede taakverdeling. Ik en Hajar waren verantwoordelijk voor de garderobe, sommigen stonden achter de bar en een paar jongens stonden bij de deur. We hebben positieve reacties gekregen van de leerlingen zoals ‘ het was het beste feestje ooit’! Ik ben heel blij omdat te horen.