2014 wordt een geweldig jaar!

Geplaatst op 16/12/2013

Het jaar 2013 is alweer bijna voorbij. Vond jij het ook zo snel gaan?

Voor de weekendschool was het natuurlijk een bijzonder jaar: de weekendschool bestond 15 jaar! We hebben dat goed gevierd met een feest in Amsterdam. We hebben dit jaar veel interessante masterclasses gehad, alle vestigingsraden hebben zich fantastisch ingezet en het was de eerste keer dat we het FFL zomerkamp hebben gehouden.

Ook in 2014 gaan we weer heel veel leuke activiteiten organiseren. Zo beginnen we in januari met de masterclass kunst en met geneeskunde. Maar... dat is nog niet alles. Later in het jaar volgen nog masterclasses recht, mini stages, een sollicitatietraining, en wat dacht je van een masterclass robotics?!!? Wil je graag een keer op kamp met FFL? Ook in 2014 organiseren we weer een FFL Zomerkamp. Wil je je ook verder oriënteren dan alleen in Nederland? Kom dan naar de voorlichting internationaal, geef je op voor de reis naar het Europees Parlement in Brussel of doe mee met een internationaal kamp waarin je leert hoe je reclame moet maken. Wil je nog iets spannenders? En wil je je zeebenen testen? Dan kan je je opgeven voor een wedstrijd op een echt zeilschip!

 

Benieuwd naar al die leuke activiteiten? Kijk dan snel in de agenda!