Alumniraad stelt zich voor

Geplaatst op 11/11/2013

De Alumniraad is het jaar beter begonnen dan ooit. Met 2 vergaderingen en een theaterbezoek zijn ze helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Je zal het komende jaar vast nog veel van ze horen! Hier stellen ze zich alvast aan je voor:

Wieraj

Mijn naam is Wieraj Ganpat en ik ben 24 jaar oud. Ik ben in 2003 afgestudeerd bij de weekendschool en sindsdien oud-leerling. In 2010 ben ik aangeschoven bij de Alumniraad. Het is fantastisch bij de alumniraad, ik leer hier verschillende manieren van evenementen en activiteiten organiseren die met de weekendschool te maken hebben. Bij de Alumniraad heeft elke lid leerdoelen zo had ik het leerdoel "leren notuleren tijdens de vergaderingen". Ik ben ook samen met andere leden betrokken geweest bij het eerste Landelijke Terugkomdag op 10-10-2010 op het Bredro College in Amsterdam Noord en ook de tweede op een bijzondere locatie bij Business Universiteit Nyenrode.

 

Moustafa

Ik ben Moustafa Ayoubi en ik ben 23 jaar oud. In groep 7 kwamen Juffrouw Anouk en Juffrouw Janine naar de basisschool. Ze hebben ons toen uitgelegd wat we op de weekendschool gaan doen en wat het precies is en inhoud. De meerderheid van de klas vond het leuk dus werden er lootjes getrokken. Godzijdank was ik een van de gelukkigen. In de drie weekendschooljaren heb ik bijzondere vakken gevolgd. Wat mii het meest is bijgebleven zijn de vakken rechten, economie, het uitje naar Schiphol en natuurlijk de sportdagen.

En alsof dat al niet bijzonder was kreeg ik ook nog eens bijles van een Econoom. Nu zit ik in mijn laatste jaar van het MBO Niveau 4 Bedrijfsadministrateur en zit ik ook in de Alumniraad van de weekendschool. Ik zit bij de Alumniraad omdat ik samen met een aantal anderen iets terug kan doen voor de weekendschool. In de Alumniraad krijgen we de kans om dingen te verbeteren, aantrekkelijker en leuker te maken met toch een leerzaam tintje. Het maakt niet uit wat je doet of je nou op zondag een les volgt in de klas of je meedoet aan een workshop of masterclass weekendschool is leuk en leerzaam.

Natuurlijk maakt het ook niet uit met wie want ook al kom je elkaar voor het eerst tegen het klikt gelijk de weekendschool is een grote familie Die alleen maar groter word. En vanuit de Alumniraad zie je dat beter en leer enorm veel. Niet alleen van de kansen die we krijgen maar vooral van elkaar. Kortom ik zit bij de Alumniraad om te leren, nieuwe mensen leren kennen en het is altijd leuk om zelf dingen te organiseren

Imane

Ik ben Imane Heddat, 16 jaar oud en ik ben 4 jaar geleden afgestudeerd van de imc weekendschool. Nadat ik ben afgestudeerd van imc weekendschool heb ik 2 jaar bij de vestegingsraad gezeten.  Het tweede jaar ben ik verkozen tot voorzitter. Ik heb vergaderingen voorgezeten en ervoor gezorgd dat iedereen aanwezig kon zijn bij elke vergadering. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen en leren om grote evenementen te organiseren. Om deze reden besloot ik te solliciteren voor de Alumniraad. Hoewel ik nog geen 18 ben, ben ik toch aangenomen voor de Alumniraad. Dat vond ik erg leuk om te horen. Ik vind het leuk bij de Alumni en ondanks me leeftijd pas ik goed in het team.

Wandana

Mijn naam is Wandana Mahadew ik ben 22 jaar en ik heb gezeten op de imc weekendschool in Amsterdam zuidoost. Mijn tijd op IMC Weekendschool heeft mij heel veel geleerd en wijzer gemaakt. Na de weekendschool heb ik veel gehad aan future for life, ik heb zoveel steun en hulp ontvangen van de imc en daarnaast heb ik mooie ervaringen meegemaakt. Door future for life ben ik naar Brussel geweest. Dit is één van de leerzaamste ervaringen in mijn leven geweest en dit is ook één van de redenen waarom ik bij de Alumniraad van de weekendschool ben gekomen. Ik wil graag iets terug doen voor de weekendschool. En hiernaast vind ik de sfeer en de mensen heel erg positief. Ik ken de imc intussen al bijna 12 jaar en ik heb nog nooit het personeel, de docenten of vrijwilligers iets negatiefs horen zeggen of doen. Het altijd maar dan ook altijd positief, de leerlingen en oud-leerlingen worden gestimuleerd en krijgen door deze mensen een goed gevoel over zichzelf. En daarom wilde ik zo ontzettend graag een deel uitmaken van de Alumniraad binnen Imc weekendschool.

Munira

Mijn naam is Munira Ouedraogo, ik ben 17 jaar en woon in Amsterdam. Ik volg de opleiding Verkoopspecialist Detailhandel op het Rocva. De Alumniraad is een plek waar ik mijn gedachtes kan los laten over het IMC Weekendschool, Future For Life, en andere zaken.

Ik hou er van om te adviseren,  enthousiasme over te brengen aan andere mensen! Ik sta ook open voor nieuwe uitdagingen, en daarom doe ik mee met de Alumniraad.

 

Elisa 

Hai! Ik ben Elisa Kapetanovic. Ik ben 17 jaar, zit in 6 VWO op het Maartenscollege in Haren en woon in Groningen. Nadat ik in de vestigingsraad heb gezeten en dat heel leuk vond, heb ik ervoor gekozen om een stapje hoger te gaan, namelijk: de Alumniraad. Er staan super leuke dingen op het programma en we krijgen allemaal een kans mee te doen! Wij hebben er zin in, jij ook?

 

Nachenthaly

Mijn naam is Nachenthaly Francisco. Ik ben achttien jaar oud en ik studeer momenteel International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg. Ik verwacht het komende jaar veel leuke evenementen voor de Alumni en in de Alumniraad zal ik proberen om nog meer originele evenementen toe te voegen aan deze lijst. Ik wil uiteraard buiten leuke evenementen organiseren zoveel mogelijk Alumni helpen met wat voor problemen dan ook; of het nou gaat om lastige studiekeuzes of om het willen hebben van een goed gesprek met een extern persoon.

 

Mehdjebien (begeleider)

Hallo lieve mede-alumni!

Mijn naam is Mehdjebien Khan en ik ben 25 jaar. Het is inmiddels 14 jaar geleden dat ik als leering begon bij de IMC Weekendschool in Amsterdam Zuid-Oost. Na mijn tijd als leerling heb ik vele jaren doorgebracht als lid van de alumniraad en heb ik de eer gehad om heel veel te leren, ontdekken en uitproberen. Nu is het mijn tijd om anderen wat te leren. Als een van de begeleiders van de alumniraad zal ik mijn best doen bij het helpen om een van de beste alumniraden tot stand te brengen die de Weekendschool ooit heeft gekend!
Tot gauw!
Lieve groet,
Mehdjie