Spannende wiskunde wedstrijd!

Geplaatst op 28/10/2013

Wiskunde saai? Helemaal niet! Vrijdag maakten oud leerlingen en derdejaarsleerlingen uit heel Nederland kennis met leuke wiskunde. Tijdens de Intense Math Challenge bij IMC in Amsterdam. Ze leerden tijdens een rondleiding hoe het bedrijf wiskunde gebruikt. Daarna streden de deelnemers in 3 rondes voor mooie prijzen.

Tussendoor was er tijd om elkaar wat beter te leren kennen en tafelvoetbal te spelen. IMC zorgde ondertussen voor lekkere hapjes: Poffertjes! En de dag eindigde natuurlijk met een spannende prijsuitreiking. De grote winnaar van de dag was Erblin uit Groningen. Gefeliciteerd Erblin!

Lijkt jou het ook leuk om mee te doen aan zo’n wedstrijd? En wil je kans maken op mooie prijzen? Hou dan de site in de gaten, want wie weet organiseren we volgend jaar weer zo’n spannende wedstrijd!