Alumniraad beleeft flitsende start schooljaar

Geplaatst op 30/09/2013

De nieuwe Alumniraad is van start gegaan zondag. Met een goede mix van oude en nieuwe leden gaan ze het komend jaar allemaal leuke activiteiten organiseren! De radendag, een sportdag en natuurlijke de Landelijke terugkomdag voor alle oud-leerlingen. Na een korte vergadering bezocht de raad een leuke toneelvoorstelling in de Stadsschouwburg van Amsterdam. Ze werden ontvangen in de Artiestenfoyer, wat een bijzondere ontvangst! Het was een gezellige middag waarin iedereen al goed heeft kunnen kennismaken met elkaar.


Volgende maand is er weer een vergadering van de Alumniraad. Ben jij oud-leerling, minimaal 18 jaar en lijkt het je ook leuk je in te zetten voor de raad? Ze zoeken nog nieuwe leden! Klik hier voor meer informatie.