Mooie prijzen winnen met leuke wedstrijd!

Geplaatst op 16/09/2013

Wist je dat          .... Wiskunde heel leuk kan zijn?

                             .... Je met wiskunde hele bijzondere beroepen kunt doen?

                              .... Je met wiskunde ook leuke prijzen kunt winnen?

 

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een wiskunde wedstrijd? Wil je wel eens binnenkijken op kantoor bij een groot bedrijf? Wil je kans maken op hele mooie prijzen? Geef je dan nu op voor de Intense Math Challenge! Een spannende wiskunde wedstrijd voor iedereen! Dit is je kans om wiskunde op een leuke manier te beleven. Ook als je niet zo goed bent in wiskunde.

De Intense Match Challenge wordt georganiseerd door IMC, een bedrijf dat op de beurs in opties en andere producten handelt. Wiskunde is heel belangrijk om dat goed te doen, en bij IMC werken dus veel mensen die goed zijn in wiskunde.  IMC is ook mede-oprichter van IMC Weekendschool en ondersteunt de Weekendschool al sinds de start.

Wanneer:

Vrijdag 25 oktober 2013

14.30  tot 18.30 uur

 

Waar:

Kantoor van IMC in Amsterdam (dat is in hetzelfde gebouw als het kantoor van de Weekendschool)

 

Voor wie?

Je bent tussen de 12 en 18 jaar en zit op de middelbare school

Je bent leerling of oud-leerling van de weekendschool

Je vindt het leuk om mee te doen met de wedstrijd

Je hoeft niet goed te zijn in wiskunde

 

Je kunt een bijvoorbeeld een Pathe Unlimited Card winnen, of een Spotify Premium abonnement of een abonnement op een tijdschrift.  Iedereen krijgt na de wedstrijd een leuke goodiebag met verrassingen mee naar huis!

Geef je op voor 11 oktober. Stuur een e-mail naar: ffl@weekendschool.nl