FFLiesta! in Utrecht

Geplaatst op 23/08/2013

Op vrijdag 6 september zal een openingsfeest van het schooljaar 2013-2014 plaatsvinden voor de oudleerlingen van IMC Weekendschool Utrecht.

Het feest heet FFLiesta! En het thema is natuurlijk.... Zomers!!

Er zijn heerlijke cocktails en zomerse hapjes, er is een ‘jacuzzi', we houden een echte fotoshoot, er zijn mogelijkheden voor zomerspelen en een zomerfilm, er is een Weekendschool-Picture-Wall, en de hele avond knalt er zomermuziek uit de boxen!!!

Waar: het Trajectum College aan de Vader Rijndreef 7

Tijd: 19:30-22:30 uur

Dresscode (what to wear): zomers natuurlijk! Bloembermuda's, zomerjurkjes, slippers, zonnehoed, petje, kleurig T-shirt, Hawaiibloemenketting,

Accesoires: frisbee, handdoek, emmer/schepje, luchtbed, surfplankje, zwemband, ‘armvleugeltjes-zwembandjes', strandbal, zonnebrand,

Hoe aanmelden: stuur uiterlijk zondag 1 september 2013 een mail naar mij diane.petronilia@weekendschool.nl of laat via Facebook (de FFL pagina of mijn eigen pagina) weten dat je komt. Bij het vorige feest in januari waren er 16 oudleerlingen, we gaan nu voor het dubbele!!!

Vergeet niet: het is vooral een lekkere chille avond, maar je kan dus ook allerlei vragen stellen voor hulp bij werk, stage of school. Een uitgelezen kans ook om je oude klasgenoten van de weekendschool weer te zien en herinneringen op te halen!