IT stage voor alumni

Geplaatst op 01/08/2013

Langzaam internet, niet werkende computers... we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Heel vervelend, toch? Zeker voor bedrijven die geld mislopen omdat computers kuren vertonen of het internet te traag is. IT medewerkers zijn er om alles zo toch zo goed mogelijk te laten werken en om dingen zo snel mogelijk te repareren als het toch fout gaat. Interessant werk? Zeker! En nooit saai. Zo ondervinden op dit moment vier alumni die een mini stage lopen bij IMC, een van de sponsoren van de weekendschool. Een hele bijzondere kans!

Na een rondleiding door het bedrijf en een les over IT vorige week gaan ze dit weekend echt aan de slag. Wifi aanleggen op het kantoor van de weekendschool. En daar maken ze veel medewerkers heel blij mee, eindelijk draadloos internet op kantoor!