Het is bijna zover!

Geplaatst op 17/05/2013

Het is bijna zover! Op zaterdag 25 mei viert IMC Weekendschool het 15 jarig bestaan! In een prachtig theater in Amsterdam zijn gastdocenten, vrijwilligers, medewerkers en natuurlijk oud-leerlingen aanwezig om dit te vieren.

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo hebben vorige week 6 alumni een training gegekregen van journaliste Laïla Abid over hoe ze zichzelf het beste kunnen presenteren op het podium. Ze mochten oefenen voor een camera en daarna zichzelf terugzien. Heel spannend!

Ook de vestigingsraden en de Alumniraad helpen met de voorbereidingen en zullen op de dag zelf helpen er een prachtig feest van te maken. We zijn ze daarvoor erg dankbaar!

Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar dat feest? En heb je je nog niet opgegeven? Stuur dan snel een mailtje naar ffl@weekendschool.nl om te kijken of er nog plekken zijn!