Sponsortraining door Peter Reijers Communicatie

Geplaatst op 09/05/2013

Op vrijdag 3 mei hebben drie Nijmeegse alumni samen met weekendschool team Nijmegen een training gevolgd. De training werd gegeven door Peter Reijers Communicatie. Er is geoefend met mogelijke vragen die gesteld kunnen worden  door sponsors van de weekendschool tijdens verschillende rollenspellen. De gegeven feedback tijdens deze dag was erg waardevol.  Aan het einde van de training werd gevraagd: "Wat brengt nou zo'n dag?" Hierop werd geantwoord met: "Dat ik toch wat kan!"  Of met: "Op school is het saai, maar hier is het leuk en denk je toch: ik heb weer wat geleerd." Weekendschool team Nijmegen wil alumni in de toekomst graag meenemen naar bijeenkomsten met sponsors. Zij vinden het belangrijk dat alumni zich tijdens toekomstige bijeenkomsten op een gepaste, maar vooral authentieke manier weten te presenteren. Na deze training zal dat zeker lukken. Door de mooie feedback die de alumni hebben gekregen kunnen zij met een realistisch zelfbeeld en voldoende zelfvertrouwen een gesprek starten. Er was zelfs een alumnus die uit zichzelf aan het einde van de training zei: "Oh, ik wil wel mee naar Kiwanis voor die presentatie".