Held van deze maand

Geplaatst op 26/04/2013

Deze maand is Masidi Degener onze Hero!

Masidi stelt zich kort voor: Al meer dan 5 jaar werk ik met jongeren met gedragsproblemen en beperkingen. Daarnaast ben ik al jaren trainer en coach tot op het hoogte niveau van kickboksen. Ik geef trainingen en wedstrijdbegeleiding aan vechters tot en met professioneel niveau. De combinatie van de bovenstaande werkzaamheden heeft mij ertoe gezet Motivatieboksen te ontwikkelen. Dat voer ik nu twee jaar met veel succes uit. 

Motivatieboksen is een begeleidingsvorm op het snijvlak tussen mental coaching en intensief sporten. Met Motivatieboksen willen wij op sportieve wijze mensen bewust maken van hun eigen kwaliteiten, talenten en krachten. Je kunt namelijk veel meer dan je zelf denkt.  Er wordt er aan verschillende fysieke en mentale aspecten gewerkt  waardoor mensen geactiveerd worden, mensen krachtiger in het leven en werk komen te staan.

Masidi zet voor Future for Life al zijn vaardigheden in. Samen met de vestigingsraadleden van Nijmegen gaat hij aan de slag tijdens een talentendag om te werken aan zelfvertrouwen, discipline, doorzettingsvermogen en teambuilding!