Gezocht: dansliefhebbers

Geplaatst op 15/04/2013

 

Sta jij graag in de spotlights en hou je van dansen?

 Op 25 mei is het groot feest in het DeLaMar theater in Amsterdam. IMC Weekendschool bestaat dan 15 jaar! Om iedereen te bedanken die ooit mee heeft geholpen aan alle fantastische zondagen, dansen oud-leerlingen en medewerkers een flashmob als verrassing.

Er is een kleine groep die ook op het podium gaat dansen. Deze groep krijgt vantevoren een masterclass dans! Dit is op donderdagmiddag 2 mei, van 16.00 tot 18.00 in Amsterdam.  We maken dan ook een kort instructiefilmpje met de dans want alle medewerkers van IMC Weekendschool doen ook mee!

Dans mee en doe iets terug voor de weekendschool. Meld je aan door een mail te sturen naar ffl@weekendschool.nl met je naam, telefoonnummer en een korte motivatie.