Senior begeleider Litouwen reis stelt zich voor

Geplaatst op 04/04/2013

Mijn naam is Chantal van Rijswijk en ik ben werkzaam als locatiemanager bij IMC Weekendschool Tilburg. Ik werk op dit moment 5,5 jaar voor IMC Weekendschool en het bevalt me nog steeds heel erg goed. Ik heb twee studies gedaan: Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Culturele Antropologie. Ik ben sociaal, positief ingesteld en enthousiast.

Op het moment dat de vacature voor begeleider voor het project in Litouwen voorbij kwam, voelde ik ook echt dat dit iets voor mij zou zijn. Het lijkt mij erg leuk om met een groepje gemotiveerde oudleerlingen naar Litouwen te gaan en samen met hen op ontdekkingstocht te gaan. Het internationale karakter van het project spreekt mij erg aan, om mee te werken aan de uitwisseling van jongeren uit verschillende landen en culturen. Voor de oudleerlingen is het een enorme kans om deel te nemen aan dit project en met jongeren uit verschillende culturen in aanraking te komen en met elkaar de dialoog aan te gaan, maar ook voor mijzelf.

Ik wil de oudleerlingen tijdens dit project een veilige, vertrouwelijk en ook gezellige basis bieden van waaruit zij kunnen gaan ontdekken, ontmoeten, zichzelf kunnen gaan presenteren en vooral ook kunnen genieten van alles wat zij gaan meemaken en ervaren.

Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en kijk er naar uit om alle deelnemers te ontmoeten!

Groetjes Chantal