Gezocht: fans van de weekendschool!

Geplaatst op 03/04/2013

 

Sta jij graag in de spotlights? Ben je een groot fan van de weekendschool? Dan is dit iets voor jou!

We zoeken oud leerlingen die goed kunnen vertellen wat de weekendschool betekend heeft in zijn/haar leven. Je wordt op 25 mei geïnterviewd samen met andere oud leerlingen. Je wordt geïnterviewd door Laila Abid, zij presenteerde het NOS Journaal. Dat gebeurt op het podium in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Er zitten mensen in de zaal die zich inzetten voor de weekendschool: gastdocenten, sponsoren en juffen en meesters. Je gaat dit interview heel goed voorbereiden .

De voorbereiding is op een woensdagavond: 8 mei. Je leert dan hoe je het beste reageert als je geïnterviewd wordt. Verder ga je op zaterdag 25 mei in de ochtend ook nog een keer oefenen op het podium. 

Zou jij graag een keer op een podium staan, en wil je leren hoe je geïnterviewd wordt?  Mail dan zo snel mogelijk je korte motivatie naar ffl@weekendschool.nl