What 2 to do after school?!!

Geplaatst op 19/03/2013

 

‘What 2 to after school' is een nieuw initiatief van twee studenten die zelf ook niet goed wisten wat ze wilden gaan studeren. Manus Aa en Jaap Vriesendorp zagen dat veel jongeren met dezelfde twijfel kampten; ‘Hoe weet ik dat ik de juiste studie kies? ‘

Zo ontstond het idee van ‘ What 2 do after school'. Manus en Jaap zijn snel aan de slag gegaan. Ze hebben allebei hun eigen studie even ‘ geparkeerd' om de Summerschool te organiseren. Het programma van de Summerschool van ‘ What 2 do after school' sluit heel goed aan bij de weekendschool en Future for life. Tijdens de Summerschool op kasteel Nyenrode ga je aan de slag met verschillende professionals uit verschillende vakgebieden; met hoogleraren die les geven op de universiteit, met ervaren studenten en natuurlijk met professionals uit het vakgebied.

Zit je in 4-5- of 6 VWO? En twijfel je nog over wat je wil gaan studeren? Geef je dan snel op via de website van ‘What 2 to after school' en vermeld daarbij op welke weekendschool je hebt gezeten. Je maakt dan kans op een volledig gesubsidieerde plek twv €825,- !

meld je aan via de webiste http://www.what2doafterschool.nl/