Loopbaancoaching was een succes!

Geplaatst op 15/03/2013

Op 17 februari heeft de eerste masterclass loopbaan coaching plaats gevonden. Zeven alumni uit Amsterdam Zuidoost en Noord hebben onder leiding van Engelina Muller en Clyde Echteld verschillende opdrachten gedaan om inzicht te krijgen in hun mogelijke loopbaan in de toekomst. Bij binnenkomst werd aan de deelnemers gevraagd wat ze van de middag verwachtte en na een korte kennismakingsopdracht kon de loopbaan coaching echt beginnen. Er is nagedacht over kwaliteiten, toekomst en dromen. Verassende ideeën hebben zich ontpopt. De ene alumni wil professioneel basketballer worden terwijl de ander het liefst een wereld reis maakt. Een tijger als huisdier of een huis kopen in Amerika het kon allemaal tijdens de loopbaancoaching. Maar er werd ook serieus nagedacht over de toekomst. Een besturingssysteem ontwikkelen, in goede doelen investeren of een eigen onderneming starten. Alumni dachten gericht na over hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Het was een leuke en leerzame middag en vooral een geslaagde masterclass!