FC de Krachtpatsers trainen alumni

Geplaatst op 01/03/2013

De derde Radendag van IMC Weekendschool vond dit jaar weer plaats in de Chrystal Tower van Deloitte in Amsterdam.

Uit alle vestigingen waren de raadsleden vertegenwoordigd en het was een vrolijk weerzien. Veel raadsleden herkende elkaar van andere jaren, maar er waren ook nieuwe gezichten. De raadsleden werden verwelkomt door de Alumniraad en Anne-Marie de Jeu van de Deloitte Fair Chance Foundation, partner van Future for Life.

Daarna gingen de raadsleden snel aan de slag. Onder leiding van trainers van FC de Krachtpatsers (geen voetbalclub!) gingen ze op zoek naar hun eigen leiderschapskwaliteiten. Ze tekenden in tweetallen olifantkipstoomtreintje, maakte geblinddoekt een zeshoek en gaven elkaar complimentjes via een postbusspel.

Aan het einde van de dag dachten ze mee met de weekendschool; stel dat het weekendschool onderwijs ook op reguliere scholen zou komen, hoe ziet dat er dan uit volgens jullie? IMC Weekendschool medewerker Marlous Stout daagde de raadsleden uit om met goede oplossingen , nieuwe namen en bezwaren te komen.

De Alumniraad verraste de oud-leerlingen met de aankondiging om een zomer beachvolleybal toernooi te organiseren. Om dit goede nieuws werd er spontaan een Harlem Shake in gang gezet, door de aanstormende leiders uit Tilburg en Amsterdam. Binnenkort op deze site te zien!