FFLeest op weekendschool Utrecht

Geplaatst op 05/02/2013

Voor de oudleerlingen van Utrecht was het feest afgelopen vrijdag 18 januari 2013. In het Trajectum College waren de meeste ‘oude' juffen van Utrecht weer bij elkaar om na een kopje soep met een broodje de oudleerlingen met open armen te ontvangen...

Er hingen allemaal mooie  fotoos aan de picturewall van de lessen van de 5 lichtingen die zijn afgestudeerd aan IMC Weekendschool Utrecht. Na het inloopuur zijn we met wel 16 oudleerlingen (!) de documentaire van het FFL gaan bekijken en heeft Ilja nog wat informatie gegeven over de website en diverse activiteiten. Daarna was het tijd voor een muziekje, een spel, een hapje en drankje. Leuk om te zien dat de verschillende lichtingen echt wel contact maken met elkaar. Uiteindelijk moesten de juffen, die er natuurlijk erg van genoten hun oudleerlingen weer te zien, zo ongeveer de oudleerlingen uit de school wegen omdat het veel te gezellig was!

Met een oudleerling die graag les over Defensie wil komen geven, 3 leerlingen die graag een workshop Streetdance komen geven en wel 4 leerlingen die zich hebben aangemeld voor de Vestigingsraad Utrecht is het een ongekend gezellig succes geworden! Allemaal bedankt en tot gauw!

PS: het volgende feest heet FFLIESTA!!! UTRECHT en is op vrijdag 28 juni in Trajectum College! Block in je agenda, save the date, houdt je mail in de gaten en kijk regelmatig op de Facebookpagina Future for Life en de website... Kun je nooit zeggen dat je het niet wist!

 

Diane Petronilia, 06-11321648

Diane.petronilia@weekendschool.nl of jufdiane_imcutrecht@live.nl