Alumni aan de slag als kok

Geplaatst op 17/09/2012

 

Koken in een groot, sjiek grachtenpand, dat is een kans die niet zomaar iedereen krijgt. Op zondag 16 september mochten vier oud leerlingen van de vestiging in Amsterdam Noord koken voor een aantal sponsoren van de weekendschool. Deze mensen hadden op een veiling geld geboden op een lunch, verzorgd door alumni.

Eveline, Elizabeth, Omerfaruk en Leesa bereidden in de keuken van een prachtig huis aan de Amsterdamse Herengracht een driegangen lunch. De gasten werden ontvangen met een Virgin Mojito, geserveerd in cocktailglazen met een suikerrandje. Daarna konden ze genieten van een Turkse salade, Ghanese kip, en een Turkse cake. Na afloop van het diner werd er nog gezellig nagepraat over het eten, de weekendschool en de toekomstplannen van de alumni. Als dank gaf de eigenaar van het huis de koks nog een uitgebreide rondleiding door het eeuwenoude huis.

Heb je binnenkort een feestje, en wil je je gasten ook in stijl verwelkomen? Klik hier voor het recept van de alcoholvrije virgin mojito cocktail!