De Stadsschouwburg biedt Amsterdamse alumni een VIP behandeling aan

Geplaatst op 07/06/2012

 

Hou je van theater? Ben je nieuwsgierig hoe het achter de schermen gaat? Wil je kennismaken met de acteurs? Lijkt het je leuk om als VIP te worden behandeld? De stadsschouwburg biedt dit najaar alumni van drie verschillende voorstellingen aan met VIP behandeling.

14 okt, Koning van Katoren.

Op zondag  14 2012 oktober nodigt theater stadschouwburg alumni  tot 14 jaar uit voor de première van de KONING VAN KATOREN door Theater Terra. Incl. een speciale ontvangst en na afloop een Meet en Greet met de acteurs.

Het land Katoren heeft al zeventien jaar geen koning. Sinds de vorige overleed, wordt het land bestuurd door zes ministers, die niet echt hun best doen om een nieuwe koning te vinden. De jonge Stach heeft wel oren naar de functie, maar de ministers werken hem tegen en zadelen hem op met een reeks onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden. Zal het hem lukken?

29 okt, THIS IS ISH

Op maandag 29 oktober 2012 is de première van de dansvoorstelling ‘THIS IS ISH'.  Van Regisseur en choreograaf en oprichter van ISH is de bekende Marco Gerris  (jurylid van So you think you can dance).  De voorstelling begint om 20:00 met een privé ontvangst en een drankje. Om de avond nog specialer te maken, is er na afloop  een Meet and Greet met de acteurs en dansers. Voor  17 jaar of ouder. Let op er zijn een beperkt aantal plaatsen.

13 nov, Tramlijn begeerte

Toneelgroep Oostpol/Marcus Azzini presenteren de beroemde klassieker TRAMLIJN BEGEERTE .

Tramlijn Begeerte, het wereldberoemde toneelstuk uit 1947 van Tennessee Williams, beschrijft de wrede ontmoeting tussen illusie en werkelijkheid, tussen schoonheid en kracht, tussen vrouw en man. Het verhaal speelt zich af in het broeierige zuiden van de VS, waar de droom van het oude koloniale leven is stukgeslagen, maar de blue piano altijd swingt.

Met speciale ontvangst en Meet en Greet met de acteurs.  Voor 17 jaar of ouder. De voorstelling begint om 20:00. Let op plekken zijn zeer beperkt!!!!

Wil je mee naar een of meer van de voorstellingen? Meld je aan bij FFL@weekendschool.nl