Grote landelijke reünie op een bijzondere locatie

Geplaatst op 10/05/2012

Op woensdag 2 mei organiseerde de alumniraad samen met Future for Life een landelijke reünie. Ditmaal vormde het landgoed van Business University Nyenrode het decor van deze bijzondere dag. Mehdjebien, oud leerling van Amsterdam Zuidoost, was onder de indruk van de locatie: " Ik heb ontzettend genoten woensdag! De locatie was top en veel mooier dan ik had gedacht!" Van alle negen IMC Weekendschool vestigingen waren ongeveer 150 oud leerlingen aanwezig. Entert(r)ainer Richard de Hoop opende de dag en wist iedereen wakker te schudden met zijn verhaal over talenten. Hij kreeg al na een paar minuten de hele zaal aan het zingen en dansen. Na deze verrassende opening  kon iedereen beginnen aan een workshop.

 Oud leerlingen konden in twee workshoprondes kennis maken met onder andere theater, dans en jongleren. Daarnaast lieten alumni die via Future for Life naar Frankrijk zijn geweest zien wat er voor mogelijkheden zijn om als oud leerling naar het buitenland te gaan. Een loopbaancoach hielp deelnemers bij hun beroepskeuze en Richard de Hoop sprak met een groep over de ontdekking en ontwikkeling van hun talenten. Tenslotte kregen de sportievelingen de kans om te dansen, te roeien op de Vecht, of een Nyenrode student te tackelen bij een ruige rugby training.

Behalve dat het natuurlijk leuk was om veel te leren tijdens de workshops was het vooral een dag om elkaar terug te zien en nieuwe mensen te ontmoeten. Maryam van de vestiging Amsterdam West vond dat ook vooral erg bijzonder: " Ik vond het een gezellige dag, alle oude bekenden weer even zien, bijkletsen, opnieuw nummers uitwisselen. Heel gezellig."

Na alle intensieve workshops werd iedereen getrakteerd op een lekkere maaltijd in het Koetshuis. Tijdens het eten verraste de dansgroep het hele gezelschap met een spontane flashmob op de binnenplaats en bracht de zanggroep een prachtig nummer ten gehore. DJ Abe sloot de avond in stijl af, en kreeg iedereen in het Koetshuis aan het dansen.

 

Benieuwd naar meer foto's en filmpjes? Kijk op de Facebook groep Future for Life voor een uitgebreid verslag in beeld!