Nu 'In the spotlight': Chatainya Cruden

Geplaatst op 05/04/2012

 Haai,

 Op dinsdag 3 April moest ik een zogenoemde snuffelstage lopen en ik had IMC Weekendschool gevraagd om te helpen met het vinden van een stageplek bij een advocatenkantoor. Helaas hebben ze die niet kunnen vinden, maar ze hadden wel een hele leuke rondleiding geregeld voor mij in het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek.

 

Om 10 uur ‘s ochtends had ik afgesproken met mevrouw Lise ten Holder op het kantoor van IMC Weekendschool. We hebben toen wat informatie opgezocht op de site van het advocatenkantoor om wat vragen te bedenken voor mijn rondleiding. Mijn rondleiding begon om half 12 en werd gegeven door Lisette de Vreeze. Zij is recruiter van De Brauw Blackstone Westbroek. Toen ik om half 12 bij het gebouw aankwam liep ik naar de receptie toe om mij te melden. Na een paar minuten kwam mevrouw Lisette. Als eerst bracht ze me naar een van vergaderkamers, waar zij mij precies vertelde wat het bedrijf doet en wat voor mensen hier werken en wat voor fucnties er zijn. 

 

Toen ik klaar was met alle vragen begon de rondleiding echt. Ze bracht me eerst naar de 22ste etage waar alle studenten zaten die daar stage liepen. Daarna liet ze me per etage zien wat er gebeurde, zo zag ik dat het gebouw een bibliotheek had en dat het ook een speciale kamer had waar ze de producten bewaarden waarmee ze samenwerken. Na de rondleiding gingen we samen lunchen. Tijdens de lunch ontmoette ik andere mensen, waaronder advocaten, die mij vragen stelden over wat ik hier kwam doen en of ik het leuk vond etc. Na de lunch was mijn rondleiding afgelopen. Als bedankje kreeg mevrouw Lisette van mij een doosje met Merci en van haar kreeg ik een goodiebag van De Brauw Blackstone Westbroek met hele leuke gadgets erin.

 

Na mijn bezoekje aan De Brauw Blackstone Westbroek ging ik weer terug naar het kantoor van IMC Weekendschool. Hier mocht ik meevergaderen over de plannen voor de diploma-uitreiking van de leerlingen van het derde jaar. Toen dat klaar was zat mijn eerste stagedag erop en mocht ik naar huis.

 

Chatainya Cruden