Locatie Landelijke Reünie bekend!

Geplaatst op 29/03/2012

 

Hou je van een sjieke omgeving en lijkt het je leuk om workshops te volgen op  een landgoed waar ook een kasteel op staat?  Vind jij het leuk om je te gedragen als een echte kasteelheer of dame en mee te doen met rugby, roeien en andere activiteiten die bij een landgoed passen? Schrijf je dan snel in voor de landelijke reünie.

Business Universiteit Nyenrode stelt haar prachtige gebouwen open voor deze feestelijke dag. Je kan kiezen uit workshops reclame maken voor jezelf, theater, dans, henna en nog veel meer. We sluiten de dag af met een feest in het supermooie koetshuis: een plek waar normaal gesproken wordt getrouwd, vergaderd en spannende zakendeals worden gesloten.

De dag begint om drie uur en eindig om acht uur. Voor vervoer wordt gezorgd.

Is  dit een dag die je niet wil missen? Houd dan op 4 april je mailbox in de gaten. Je krijgt dan een link opgestuurd waarmee je je kan aanmelden. Doe dat snel want er zijn maar een paar plekken.