Tilburgse vestigingsraad maakt een nieuwe start

Geplaatst op 17/02/2012

 De Tilburgse vestigingsraad heeft op dinsdag 31 januari een nieuwe startgemaakt. Met drie nieuwe leden werd het tijd om elkaar eerst beter te leren kennen. Hoe kun je dat beter doen dan door samen te koken en gezellig te eten?? Samen met juf Chantal (locatiemanager IMC Weekendschool Tilburg) hebben we heerlijke uiensoep en wraps gemaakt en we sloten de avond af met chocolade fondue!

De avond begon in de kou terwijl we op elkaar wachtten. Daarna hebben we juf Chantal opgehaald van de bus en zijn we naar het huis van Bob (Future for Life coördinator Tilburg) en Ester gegaan. Hier hebben we eerst wat gedronken en omdat dit zo gezellig was, begonnen we best laat met koken. Niet iedereen paste in de keuken dus er werd ondertussen ook geschaakt. Toen eenmaal het eten klaar was zijn met negen man gaan eten en er werden volop grappen gemaakt en lekker gegeten. Tijdens de chocolade fondue werden de zaken van de vestigingsraad nog kort besproken en zo zijn er afspraken gemaakt over een mailadres en een facebook van de vestigingsraad.  Ook werden er ook alvast danspasjes bedacht voor de workshop die de raad gaat geven op de landelijke reünie op 2 mei en het belooft veel goeds! Het begin is gemaakt en wordt vervolgd. Binnenkort kunnen de Tilburgse alumni dus op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Future for Life via een eigen facebookgroep.