Nationale Postcode Loterij

Geplaatst op 10/02/2012

IMC Weekendschool is één van de goede doelen van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goededoelenloterij van Nederland.

De steun van de Nationale Postcode LoterijIMC Weekendschool ontvangt uit de opbrengst 2011 weer een bedrag van 500.000 euro van de Nationale Postcode Loterij. De loterij maakte dit bekend tijdens een bijeenkomst met alle begunstigden op 9 februari 2012. Ook drie vorige jaren heeft IMC Weekendschool een bijdrage van € 500.000 van de Nationale Postcode Loterij ontvangen.

Nationale Postcode Loterij De Nationale Postcode Loterij keert dit jaar een recordbedrag van 284 miljoen euro uit aan 85 goededoelenorganisaties. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij kunnen goede doelen hun belangrijke werk voortzetten en nieuwe projecten starten. De helft van ieder lot van de Postcode Loterij gaat rechtstreeks naar goede doelen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, natuurbescherming, milieu en sociale cohesie in Nederland.

Meedoen aan de Nationale Postcode Loterij Jaarlijks ontvangt IMC Weekendschool een belangrijke financiële bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Postcode Loterij en alle deelnemers: Hartelijk bedankt! Wilt u ook mee spelen met de Postcode Loterij? U steunt dan ons werk én dat van organisaties zoals het Skanfonds, Oranje Fonds, Plan Nederland en Buurtlink. Uw geld is dus goed besteed en u maakt elke maand kans op kleine en grote prijzen. Interesse? Kijk op de website van de Nationale Postcode Loterij.

Foto’s: Roy Beusker