Oud-leerlingen organiseren groot feest in Amsterdam Noord

Geplaatst op 19/12/2011

 Op vrijdag 16 december konden alle leerlingen van IMC Weekendschool uit Amsterdam Noord genieten van een groot feest! In Talent Factory de Valk draaide een dj grote hits en verzoeknummers. Er werd zelfs een heuse dance battle gehouden. De avond was voor een groot deel georganiseerd door leden van de vestigingsraad. Ze hadden het thema Spaans/Mexicaans voor het feest bedacht. De leden hebben de versiering uitgezocht en opgehangen, en serveerden pittige Mexicaanse tortillachips aan alle gasten!

 Iedereen was gekleed in zwart met rood, zo zagen ze er echt spaans uit. De oud leerlingen hielpen als barman, uitsmijter en als garderobemedewerker. En na al het harde werken hadden ze aan het eind van het feest nog even tijd om zelf uit hun dak te gaan op de dansvloer!