Tweede Radendag groot succes

Geplaatst op 25/10/2011

Op vrijdagmiddag 21 oktober organiseerde Future for Life in samenwerking met Deloitte de Tweede Landelijke Radendag. Op uitnodiging van de Landelijke alumniraad kwamen de raadsleden van de 9 vestingen samen om te vergaderen en nader kennis te maken. 

In totaal waren 22 raadsleden en 6 alumniraadsleden aanwezig in de Chrystal Tower in Amsterdam. Daar kregen zij van medewerkers van Deloitte een ambassadeurstraining waarin ze leerden hoe ze hun persoonlijke weekendschoolverhaal zo goed mogelijk kunnen vertellen. Zo kunnen de raadsleden in de toekomst zelfverzekerd op stap als ambassadeur van de weekendschool. Na de training brainstormden de raadsleden over de invulling van de 2e Landelijke Terugkomdat die zal plaatsvinden in de meivakantie. 

Naast het inhoudelijke gedeelte was er uiteraard ook genoeg tijd voor gezelligheid. Deloitte verzorgde een heerlijke lunch en in de pauze werd er gedanst en bijgepraat. Voor de Landelijke Terugkomdag zijn er al volop ideeën, zoals een dansworkshop, een chilllounge en een voetbalclinic van een profvoetballer. 

Wil je ook meedenken- en werken aan de organisatie van de terugkomdag? Meld je dan aan via FFL@weekendschool.nl