FFL is in Athene

Geplaatst op 14/10/2011

Dit weekend volgt Alumniraadslid Wieraj samen met één van de medewerkers van Future for Life een Youth in Action-training in Athene, Griekenland. Tijdens deze training leren zij hoe ze internationale uitwisselingsprojecten voor jongeren op kunnen zetten en alle aspecten die daar bij komen kijken; Hoe vind je een geschikte partnerorganisatie, hoe maak je een programma dat aansprekend is voor jongeren en hoe schrijf je een goede subsidieaanvraag voor jouw project?

Aan de Engelstalige training nemen vrijwilligers en jongerenwerkers uit 7 Europese landen mee. Tijdens de training kunnen dus al contacten worden gelegd voor een toekomstig uitwisselingsproject.

Voor Wieraj is het een erg leerzame ervaring. Als alumniraadslid heeft hij al ervaring met het organiseren van activiteiten voor oud-leerlingen van IMC Weekendschool, maar nu is hij zeker van plan om ook een internationaal project te gaan organiseren.

Wil je meer weten over de projecten van Youth in Action? Kijk dan op www.youthinaction.nl