Keuzes maken doe je zo

Geplaatst op 05/10/2011

Welke opleiding past bij mij? In welke baan of werkomgeving komen mijn talenten het beste uit de verf? Ik zoek een vervolgopleiding, maar twijfel tussen twee mogelijkheden?

Kiezen is ingewikkeld. Hoe weet je wat het best bij je past?  Volg je je passie of je verstand? Hoe ga je om met twijfel? In 6 bijeenkomsten,onder leiding van loopbaancoach Engelina Muller, leer je gemotiveerde keuzes maken. In een kleine groep werk je aan de volgende vragen:

·         Wie ben ik?

·         Wat kan ik?

·         Wat wil ik?

·         Waar vind ik dat?

·         Hoe kom ik daar?

Daarnaast is er met iedere deelnemer een individueel gesprek.

Het traject is bedoeld voor iedereen die wil nadenken over een volgende stap in zijn of haar (school)carrière.  De data van de bijeenkomsten zijn op 27 november, 18 december, 22 januari, 19 februari, 18 maart en 22 april. Op het kantoor van IMC Weekendschool, Amsterdam WTC.

Voor meer informatie:

Ilja Beudel,  ilja.beudel@weekendschool.nl, 0654621316

Engelina Muller; engelinamuller@elmolinero.nl, 0651663338