Ga op bezoek bij het Europees Parlement!

Geplaatst op 04/10/2011

Op woensdag 30 november gaat Future for Life op bezoek bij het Europees Parlement in Brussel. En we nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan. Er is plaats voor 30 alumni. Samen met de FFL- coördinator en de andere deelnemers van jouw vestiging vertrek je in de ochtend met de bus of de trein richting Brussel. Bij aankomst heb je eerst tijd om in een klein groepje de mooie stad te ontdekken. In de middag staat een bezoek aan het Europees Parlement op het programma, met onder andere een uitleg over de werking van het Europees Parlement, een gesprek met een parlementariër en een bezoek aan de publieke tribune van de plenaire zaal. Kortom, een bezoek dat je niet mag missen. Future for Life zal zorgen voor de reiskosten en het eten. 

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Mail dan je naam en een korte motivatie waarom jij mee wilt naar FFL@weekendschool.nl.