Alumni halen herinneringen op tijdens feestelijke 20+ reünie

Geplaatst op 26/09/2011

Op zondagmiddag 25 september vond er in het Amsterdamse hotel Casa 400 een reünie plaats voor de oudste alumni van IMC Weekendschool. Het was een bijzondere middag, waarbij de aanwezige alumni en oud-gastdocenten herinneringen ophaalden aan hun tijd op de weekendschool. Ook werden de jongeren opnieuw geinspireerd: Poolreiziger Marc Cornelissen vertelden de jongeren over zijn belevenissen tijdens de poolreizen die hij maakte en hoe belangrijk het is om jezelf een doel te stellen en dromen na te leven. Ook werden de jongeren geinspireerd om weer betrokken te raken bijIMC Weekendschool; bijvoorbeeld als alumniraadslid, maar ook als gastdocent. Veel van de 20+ alumni volgen inmiddels zelf een hogere opleiding of hebben een leuke baan gevonden. Zij komen graag terug op de weekendschool om de huidige leerlingen over hun vak te vertellen.

De 20+ reünie werd mogelijk gemaakt door de medewerking van Hotel Casa 400. Zij stelden de prachtige locatie beschikbaar en zorgden samen met de huidige leerlingen van de weekendschool Zuidoost voor een feestelijk ontvangst en heerlijke hapjes en drankjes.

Future for Life wil de komende maanden het contact met de oudste alumni verder opbouwen. Ben je ook oud-leerlingen en wil je meewerken om dit doel te bereiken? Laat het ons weten via FFL@weekendschool.nl