SCIENCE-project

Geplaatst op 20/09/2011

In het najaar van 2011 organiseert Future for Life in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit van Nice het SCIENCE-project. Tijdens dit internationale wetenschapsproject maken 11 alumni van IMC Weekendschool op een unieke kans kennis met verschillende gebieden van de wetenschap.

In september begeleiden de alumni gedurende 3 weken de huidige leerlingen uit Nijmegen bij het vak wetenschap. Zo assisteren zij de leerlingen met het opzetten van een goede onderzoeksvraag en begeleiden ze hen bij de proefjes om het antwoord te vinden op deze vragen.

In de kerstvakantie gaan de 11 jongeren gezamenlijk naar Nice. Daar zullen zij zelf diverse masterclasses volgen op het gebied van de wetenschap en kennis maken met de Franse stad en Universiteit. 

Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven van het SCIENCE-project.