Alumniraad organiseert 2e Radendag

Geplaatst op 20/09/2011

Op vrijdagmiddag 21 oktober organiseert de Landelijke Alumniraad de 2e Radendag. Tijdens de Radendag komen de ruim zestig leden van de vestigingsraden van de 9 weekendschoolvestigingen samen. Tijdens deze bijeenkomst kunnen de raadsleden nader kennis maken, ze worden opgeleid tot ambassadeur van de weekendschool en zullen samen brainstormen over de 2e Landelijke Terugkomdag die in mei zal plaatsvinden. 

De Radendag wordt georganiseerd is samenwerking met Deloitte en de middag zal dan ook plaatsvinden in het Amsterdamse kantoor van Deloitte in de Chrystal Tower. Ook de ambassadeurstraining zal door Deloitte verzorgd worden. 

Ben jij lid van een vestigingsraad en wil je je graag aanmelden? Mail dan naar FFL@weekendschool.nl. Ben je nog geen lid van een vestigingsraad, maar zou je dat wel graag willen? Neem dan contact op met de FFL-coordinator van jouw vestiging.