Alumni maken eigen magazine

Geplaatst op 28/07/2011

Vorige week hebben oud-leerlingen van IMC Weekendschool deelgenomen aan de Summerschool Magazine Maken bij Young Works in Amsterdam. De Summerschool werd georganiseerd in samenwerking met het jongerentijdschrift DUF. Twaalf meiden maakten in vijf dagen tijd hun eigen blad 'Wiebel'  met eigen teksten, foto's en tekeningen. 

De reactie van deelneemster Shaneequa:

' De workshop magazine maken was SUPER. Een week lang hard werken samen met 12 wiebelige meisjes aan een magazine met alles erop en eraan. Ons doel leek onmogelijk, maar is uiteindelijk toch gelukt. Het blad wiebel is gemaakt! Over een paar jaar kijken wij terug naar dit wiebelige blad en staan wij hopelijk stabiel in het leven. Dit was een stapje verder naar mijn droom Magazine maker in SPE'. 

Lees het hele verslag van Shaneequa op: http://xxxs.nl/reports/Shaneequa__Magazine_maker_in_sp_!.aspx?mId=10243&rId=34358

De komende tijd zal DUF nog meer masterclass organiseren. Houd deze website in de gaten voor meer info!