28 oktober Masterclass recht

Geplaatst op 19/07/2011

Op vrijdagmiddag 28 oktober vindt de tweede editie plaats van de Masterclass Recht. Deze bijzondere middag wordt georganiseerd in samenwerking met het grote advocatenkantoor Boekel de Nerée en zal plaats vinden in Amsterdam. Deze middag zullen echte advocaten je rondleiden door hun werkplek én de fijne kneepjes van het vak leren. Als afsluiting zullen jullie een echte rechtzaak naspelen. Er is plaats voor in totaal 30 oud-leerlingen van de weekendschool. Als je niet uit Amsterdam komt, is er een reiskostenvergoeding beschikbaar.

Dus droom jij er van om rechter of advocaat te worden of ben je benieuwd of dat wat voor je is? Meld je dan snel aan voor deze masterclass via FFL@weekendschool.nl. Zet in de e-mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en de reden waarom jij graag bij deze dag aanwezig wilt zijn. Binnen een week ontvang je een reactie van ons.