Alumni in gesprek met sponsors tijdens netwerkborrel

Geplaatst op 04/07/2011

 

Vrijdagmiddag 1 juli vond er in de Amsterdamse Mondriaantoren een bijeenkomst plaats voor alle Amsterdamse sponsors van IMC Weekendschool. Het thema van de bijeenkomst was ‘Verbinden? Durf te vragen’. In drie sessies, onder leiding van coaches van Durftevragen.nl, gingen sponsoren, weekendschoolrelaties en medewerkers met elkaar in gesprek en werd er gezamenlijk gezocht naar antwoorden op vragen die spelen bij zowel IMC Weekendschool als de sponsors en relaties.

Gelijktijdig aan de Durftevragen-sessies volgde een groep van 15 alumni een workshop Netwerken. Daar leerden de jongeren alle tips & trucs van een goed netwerkgesprek: Hoe spreek je een directeur of rechter aan? Wat zeg je dan? En hoe stel je dé vraag die je die ene geweldige stage gaat opleveren?

Na afloop van de sponsorbijeenkomst én de netwerkworkshop was er een gezamenlijke borrel voor sponsoren en alumni en daar brachten de alumni hun net geleerde vaardigheden direct in praktijk! De oud-leerlingen legden direct contact met de aanwezige sponsors en verzamelden bij hen veel bruikbare tips voor hun toekomstige carrière.