Feestelijke bijeenkomst voor 20+ alumni

Geplaatst op 30/06/2011

  

Beste oud-leerling van IMC Weekendschool,

Het is inmiddels al een aantal jaar geleden dat jij je diploma hebt behaald op IMC Weekendschool in Amsterdam Zuidoost. En hoewel we sommigen van jullie uit het oog zijn verloren, zijn we jullie niet vergeten! Wij zijn juist erg benieuwd hoe het nu met je gaat: welke opleiding je hebt gekozen, waar je woont en of je wellicht al bent begonnen aan een eigen carrière.

En ook jij wilt misschien graag weten hoe het nu gaat met jouw klasgenoten van IMC Weekendschool, of jouw juf nog steeds op de weekendschool werkt, of je aan activiteiten van het alumninetwerk zou willen deelnemen (stage, masterclasses, trainingen), en of je nu je ouder bent misschien iets terug zou willen doen voor de weekendschool.

Daarom nodigen wij jou uit voor de:

IMC Weekendschool 20+ Reünie

Deze reünie wordt georganiseerd voor en door oud-leerlingen van de eerste lichtingen van de weekendschoolvestiging in Amsterdam Zuidoost en zal plaats vinden op zondagmiddag 25 september 2011, van 13:00 tot 15:00.

De reünie wordt gehouden in het mooie Amsterdamse Hotel Casa400. Hier volgen de huidige leerlingen van de weekendschool die dag het vak Horeca en zij zullen jullie dan ook voorzien van de lekkerste hapjes & drankjes. Ook is er een bijzondere gastspreker: poolreiziger Marc Cornelissen. Hij zal met jullie praten over keuzes maken, uitdagingen zoeken en het realiseren van dromen. Ook zal hij vertellen over zijn plannen om een poolexpeditie te starten met oud-leerlingen van IMC Weekendschool. Uiteraard zal ook oprichtster Heleen Terwijn deze middag aanwezig zijn. Ook zij is heel nieuwsgierig hoe het nu met jullie gaat en zij wil jullie graag uitnodigen om weer betrokken te raken bij IMC Weekendschool, als vrijwilliger, als begeleider of zelfs als gastdocent. Uiteraard blijft er ruim voldoende tijd over voor gezelligheid: om bij te praten met je oud-klasgenoten en docenten en om je aan te sluiten bij Future for Life, het netwerk van en voor oud-leerlingen van IMC Weekendschool. Kortom, een reünie die je niet mag missen!

Van veel oud-leerlingen hebben we al enthousiaste reacties ontvangen en we hopen ook jou te zien op zondag 25 september. Je kan je aanmelden voor de reünie door een e-mail te sturen aan FFL@weekendschool.nl met daarin je naam, mobiele nummer en e-mailadres. Ook kan je je aanmelden via onze Facebookgroep.

Hopelijk tot ziens op 25 september!