Doe mee aan de netwerkworkshop

Geplaatst op 23/06/2011

FutureForLife organiseert een netwerkworkshop met netwerkborrel op vrijdag 1 juli. De locatie is heel bijzonder: in de Mondriaantoren bij het Amstelstation! Daar zit sponsor Delta Lloyd. Tijdens de netwerkborrel ontmoet je oud-leerlingen, gastdocenten en sponsoren van de weekendschool.

Wat is netwerken? 
Dat is in een gesprek met mensen die je nog niet kent, erachter komen of je elkaar ergens bij kunt helpen. Bijvoorbeeld: in gesprek met een rechter erachter komen of je een snuffelstage kunt lopen bij de rechtbank. Maar hoe zorg je dat die rechter jou gaat helpen? Daarvoor moet je een goed gesprek kunnen voeren.

Wat gaan we doen?
In 1 uur leer je de tips en trucs van een goed netwerkgesprek: hoe spreek je een directeur of rechter aan? Wat zeg je dan? Hoe stel je dé vraag die je die ene geweldige stage gaat opleveren?
Na de workshop is er een netwerkborrel, waar je meteen met gastdocenten en sponsoren van de weekendschool in gesprek kan.

Voor wie?
Voor oud-leerlingen die beter willen worden in netwerken. En er zullen gastdocenten en sponsoren zijn met wie je het netwerken meteen kunt oefenen.

Locatie: Bij Delta Lloyd Groep Foundation, Amsterdam: op de 23e verdieping van de Mondriaantoren bij het Amstelstation. 


Tijd: 16.00-18.30 uur. Op vrijdag 1 juli dus.

Meld je héél snel aan, want er zijn maar 15 plekken! Mail naar Marjolein en je ontvangt meer informatie: marjolein.sprenger@weekendschool.nl.