Word peer-educator bij Diversion

Geplaatst op 09/06/2011

Ben je op zoek naar een interessante bijbaan? Word dan Peer Educator bij Diversion! Bij Diversion kun je werken aan een betere maatschappij, relevante werkervaring opdoen en bijverdienen tegelijkertijd. 

Wat is Peer education?

Diversion ontwikkelt projecten voor maatschappelijke organisaties, overheden, scholen en culturele instellingen. Binnen veel van deze projecten zet Diversion peer educators (studenten tussen de 18 en 26) in als docent of begeleider. Saaie of gevoelige onderwerpen zijn vaak gemakkelijker bespreekbaar te maken door deze jonge rolmodellen. Voor meer informatie over de methodiek en de projecten ga naar www.peerprojecten.nl

 Geef je op!

Voor verschillende projecten zijn we op zoek naar studenten (HBO/ WO) die het leuk vinden om les te geven/ te begeleiden.

 Meer weten? Mail of bel dan met Saskia Selen, sselen@diversion.nl, 020 578 79 91.