Schrijf je in voor de summerschool Magazine Maken

Geplaatst op 06/06/2011

Deze zomer organiseert Future for Life haar eerste summerschool. Werk een zomerweek aan een eigen tijdschrift en wie weet sta jij dit najaar in het mooiste tijdschrift van Nederland!

Altijd al in een tijdschriftredactie gewild?

Dit is je buitenkans! Schrijf je in voor de speciale Summerschool Magazine Maken! Future for Life organiseert deze leerzame masterclass samen met de makers van het 300 pagina’s tellende jongerentijdschrift DUF (zie http://www.duf.nl of http://www.duf.nu).

 Wie zoeken we?

Gemotiveerde schrijvers, journalisten, (strip)tekenaars, fotografen of ontwerpers-in-de-dop! In één week werk je heel intensief samen aan een eigen tijdschrift. Je gaat aan de slag met jouw talent en leert een hoop bij. En dat allemaal onder deskundige begeleiding van de makers van het prijswinnende DUF. Het thema is: WAANWIJS - hoe ga jij om met alle media?

 Je eigen tijdschrift!

Aan het einde van de week is jullie eigen tijdschrift (bijna) af. Het resultaat komt in ieder geval op de DUF-community. En... de beste, mooiste of gekste bijdragen komen in de papieren DUF, die dit najaar uitkomt! Is jouw pagina gekozen? Dan win je ook nog eens de nieuwe DUF ter waarde van € 24,95.

Wanneer en waar?

De Summerschool duurt 4 middagen van half 2 tot half 5 in Amsterdam (locatie wordt nog bekend gemaakt). Data: 18 juli, 20 juli, 21 juli en 22 juli.

Wat kost het?

Deze bijzondere Summerschool wordt gratis aangeboden door de makers van DUF! Als je niet uit Amsterdam komt, is het mogelijk een reiskostenvergoeding te krijgen.

Hoe maak je kans om mee te doen?

Stuur voor 1 juli 2011 een mailtje aan: FFL@weekendschool.nl, met daarin:

1. je naam, leeftijd en jouw motivatie om mee te doen;

2. een eigen schrijfsel, foto, tekening, etc die je ooit hebt gemaakt.

Zet in de onderwerpregel: Summerschool Magazine Maken.

 

Wij kijken uit naar jullie reacties!