Leer debatteren bij FFL

Geplaatst op 24/05/2011

 

Op zondag 11 september organiseert Future for Life een Masterclass Debatteren. Tijdens deze Masterclass leer je hoe je een publiek kunt overtuigen van jouw verhaal, welke argumenten je juist wel en juist niet moet gebruiken en hoe je vol zelfvertrouwen voor een zaal kunt spreken. Nadat jullie de fijne kneepjes van het vak hebben geleerd, gaan jullie uiteraard ook met elkaar de strijd aan in een spannende debatwedstrijd. Het wordt een actieve masterclass, waar je niet alleen hoeft te luisteren, maar vooral veel mag doen. 

De Masterclass wordt gegeven door Jan Paternotte (27 jaar) en Thijs Kleinpaste (22 jaar). Jan zit voor D66 in de Amsterdamse gemeenteraad. Thijs zit in de deelraad van stadsdeel Centrum, eveneens voor D66. Samen geven zij regelmatig debattrainingen, ze modereren debatten en geven communicatieadvies.

De Masterclass vindt plaats op zondagmiddag 11 september van 13:30 tot 16:30 op een bijzondere locatie in Amsterdam. Dus vind jij het leuk om te debatteren en wil je leren om jouw publiek nog beter te overtuigen? Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar FFL@weekendschool.nl, met daarin je naam, mobiele telefoonnummer en jouw weekendschool-vestiging. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar.