Gezocht: Alumni voor theaterproductie

Geplaatst op 06/05/2011

Future for Life is op zoek naar alumni (16+) die deze zomer willen meespelen in de theaterproductie PEPTalks. In PEPTalks vertellen vrouwen, van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking, over het turningpoint in hun leven: het moment dat zij besloten het anders te gaan doen, om hun eigen gevoel achterna te gaan, om iets te veranderen in de samenleving. De verhalen van deze vrouwen worden ondersteund door een zestienkoppig vrouwenkoor. Deze verhalen zullen het publiek inspireren en uitnodigen om na te denken over belangrijke momenten die in hun leven hebben plaatsgevonden. Of over dromen en ambities die nog werkelijkheid moeten worden.

De maker van deze voorstelling, Abel Nienhuis, nodigt oud-leerlingen van IMC Weekendschool uit om deel te nemen aan deze voorstelling. Onder zijn begeleiding zul je leren jouw persoonlijke verhaal zo goed mogelijk te vertellen aan een groot publiek en zul je samen met het koor enkele keren repeteren. In de maanden juni, juli en augustus zul je een aantal malen meespelen in de voorstelling die plaats vindt op het reizende theaterfestival De Parade in de steden Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Wil jij meespelen in deze unieke productie en de mensen jouw verhaal vertellen? Stuur dan een e-mail naar FFL@weekendschool.nl met daarin je leeftijd, woonplaats en beschikbaarheid voor deze zomer. Wij zullen je vervolgens in contact brengen met de maker van de voorstelling.