Meld je aan voor de BKB Academie

Geplaatst op 28/04/2011

Het Amsterdamse campagnebureau BKB nodigt Weekendschool-alumni uit om zich aan te melden voor de BKB Academie. 

De BKB Academie laat sinds 2000 jong talent delen in de kennis en het netwerk van het campagnebureau BKB. Ieder jaar selecteert BKB een groep van ongeveer vijfentwintig deelnemers. De meeste academici zijn nog student maar dit is geen vereiste. BKB-academici zijn nieuwsgierig, kritisch, betrokken en creatief. Maandelijks organiseert BKB een academiesessie. De rode draad is (politiek) campagnevoeren en alles wat daarbij komt kijken. Welke campagnemiddelen heb je tot je beschikking? Wat is de rol van sociale media tijdens de campagne en hoe onderhoud je een duurzame relatie met de traditionele media? En hoe breng je een zorgvuldig uitgedachte strategie in de praktijk?

Deze academiesessies vinden over het algemeen plaats op de vrijdagavond en op de daaropvolgende zaterdag. Vrijdag staat in het teken van een inleiding op het onderwerp en zaterdag gaan we praktisch aan de slag met het desbetreffende onderwerp. Campagnes maken dus. Op de sessies spreken experts uit verschillende vakgebieden die binnen en buiten Nederland naam hebben gemaakt. Onderwerpen variëren vanspreken in het openbaar tot onderhandelen tot stad en samenleving.

Geregeld nodigt BKB de deelnemers uit om mee te helpen in de uitvoering van campagnes en onderzoeken. Een leuke bijverdienste, maar ook een unieke gelegenheid om de opgedane kennis en vaardigheden direct in praktijk te brengen.

Aanmelden kan via www.bkbacademie.nl/deelnemen t/m 28 juli 2011.